Ποιοί είμαστε

Το mytravelcafe.gr είναι το αποτέλεσμα της ιδέας των ανθρώπων της AtoZ Travel Consultants να προσφέρουν ένα δικτυακό τόπο που ο επισκεπτης, πίνοντας τον καφέ του, θα μπορεί να απολαύσει όμορφα ταξίδια, να δεί και να προγραμματίσει τις πτήσεις του, τα ακτοπλοϊκά του εισιτήρια και να επιλέξει το κατάλληλο ξενοδοχείο για το ταξίδι του.

Φιλοδοξία της ομάδας μας για το mytravelcafe.gr  είναι να αποτελέσει το τόπο όπου ο επισκέπτης του θα μπορεί οχι μονο να καλυψει όλες τις ταξιδιωτικές του ανάγκες αλλά πιο πολύ μέσα από τις σελίδες του να ονειρευτεί τα ταξίδια του.

Ομως τα ταξίδια αφορούν κυρίως ανθρώπους και στηρίζονται στις ανθρώπινες σχέσεις και την σωστή επικοινωνία. Η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσει, κατευθύνει και υποστηρίξει σε όλο το φάσμα των κρατήσεων σας. Οταν επισκέπτεστε το mytravelcafe.gr έχετε στην διάθεσή σας ολη την ομάδα μας.

Η AtoZ από το 2005 δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού. Αξιοποιεί τη βαθιά γνώση της για τις αερομεταφορές, τα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και τις υπηρεσίες τουρισμού ώστε να υποστηρίζει 22.000 κρατήσεις τουριστικών υπηρεσιών ετησίως.

Τα στοιχεία μας
AtoZ Travel Consultants LTD
1ο χλμ Παιανίας Μαρκοπούλου
19002 Παιανία
ΑΦΜ 999164098
ΔΟΥ Κορωπίου

Αρ. αδείας ΕΟΤ : 0208Ε61000097001

Members of ΙΑΤΑ, ΗΑΤΤΑ, PETAGA, GLOBALSTAR.

Toolbox