Περιλαμβάνει Αεροπορικά Ξενοδοχείο
Αναχωρήσεις: , Προορισμός: Πράγα (Τσεχία)
Από: 359 euro , Κωδικός: VD0440

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ 4 ημέρες κάθε Πέμπτη από 17 Ιανουαρίου - 21 Μαρτίου (εκτός 25ης Μαρτίου)

18prague_span-articlelarge_th210_131 ΗΜΕΡΑ 1η : ΠΤΗΣΗ  ΓΙΑ  ΠΡΑΓΑ -  ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΠΟΛΗΣ
09:15 πτήση από Αθήνα για την Πράγα. Στις 10:55 άφιξη στην Πράγα, συνάντηση στο αεροδρόμιο με τοπικό ξεναγό/συνοδό και μεταφορά στο ιστορικό κέντρο. Ξενάγηση Παλιάς πόλης της Πράγας – μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Václavské namesti), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα αγίων. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, παραλαβή δωματίων. Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε να επισκεφτείτε κάποιο από τα φημισμένα τζαζ κλαμπ με ζωντανή μουσική, και σίγουρα να δοκοιμάσετε και μια από τις εξαιρετικές τσεχικές μπύρες

ΗΜΕΡΑ 2η : ΠΡΑΓΑ -  ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΚΑΣΤΡΟΥ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ
Πρωινό, ξενάγηση Καστρούπολης και Κάστρου – μεταξύ άλλων θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου, το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Στο τέλος της ξενάγησης θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι – θα ακολουθήσει 2ωρη κρουαζιέρα με γεύμα. Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε παράσταση Όπερας ή Μαύρου θεάτρου.

ΗΜΕΡΑ 3η : ΠΡΑΓΑ -  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ    

Πρωινό, ελεύθερη μέρα. Συνιστούμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλόφ (60 €) – διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη Νότια Βοημία (180 χμ απόσταση από Πράγα) με πελώριο κάστρο και παραμυθένια ατμόσφαιρα. Μοναδικό μέρος που είναι και στη λίστα UNESCO.

ΗΜΕΡΑ 4η : ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ                                                           
Πρωινό, παράδοση δωματίων, ολοήμερη εκδρομή στην περίφημη τσεχική λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ η οποία βρίσκεται στα 130 χμ δυτικά  από την Πράγα. Ιδρύθηκε ήδη το 14ο αιώνα και είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για θεραπεία γαστροεντερολογικών παθήσεων αλλά και για μοναδική αρχιτεκτονική. Θα δούμε τον θερμοπίδακα «Vridlo» και άλλες  ιαματικές πηγές, αρχοντικά συγκροτήματα ξενοδοχείων και θεραπευτηρίων, την ρωσική εκκλησία των αγ. Πέτρου και Παύλου, κ.α. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας και στις 18:35 πτήση επιστροφής για την Αθήνα.
Περίοδος Ημέρες ΞενοδοχείοΤιμή ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο Γεύματα
Κάθε Πέμπτη
17 Ιανουαρίου - 21Μαρτίου
43* Ibis Praha Wenceslas Square359€Πρωινό
Κάθε Πέμπτη
17 Ιανουαρίου - 21Μαρτίου
44* Archibald City380€Πρωινό
Κάθε Πέμπτη
17 Ιανουαρίου - 21Μαρτίου
44* Amarylis395€Πρωινό
Κάθε Πέμπτη
17 Ιανουαρίου - 21Μαρτίου
44* Majestic Plaza425€Πρωινό
Κάθε Πέμπτη
17 Ιανουαρίου - 21Μαρτίου
44* Radisson Blu Alcron495€Πρωινό
  • Αεροπορικό εισιτήριο με απευθείας πτήσεις + μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας + διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικά ξεν/χεíα με πρωινό μπουφέ καθημερινά + 3 γεύματα συνολικά σε τοπικά εστιατόρια + ξενάγηση Παλιάς Πόλης + Κάστρου της Πράγας + εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ + ΔΩΡΟ κρουαζιέρα στο Μολδάβα + τοπικό Έλληνα Συνοδό & πλήρη φάκελο ταξιδιού.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (136€), Είσοδοι, Φιλοδωρήματα, Αχθοφορικά, Ποτά, επιπλέον γεύματα πλήν των αναφερομένων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2013
Με απ ευθείας πτήσεις της Aegean από ΑΘΗΝΑ για ΠΡΑΓΑ

Παρόμοια πακέτα

Toolbox