Περιλαμβάνει Αεροπορικά Ξενοδοχείο
Αναχωρήσεις: , Προορισμός: Βουδαπέστη (Ουγγαρία)
Από: 315 euro , Κωδικός: VD0442

Βουδαπέστη 4 ημέρες κάθε Παρασκευή Ιανουάριος - Μάρτιος (εκτός 25ης Μαρτίου)

Budapest_bubc_th210_131 ΗΜΕΡΑ 1η : Άφιξη Βουδαπέστη- Ξενάγηση πόλης
Αναχώρηση από το Ελ.Βενιζέλος με απευθείας πτήση για την Βουδαπέστη. Με την άφιξη, συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό και άμεση ξενάγηση της Ουγγρικής πρωτεύουσας. Ξεκινώντας την ξενάγηση μας από την Πέστη θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτίριο της Όπερας και κατόπιν μέσω της οδού Αντράσσυ, έναν από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο τρούλος του οποίου φαίνεται από όλες τις γωνιές της πόλης. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται, διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην παραμυθένια πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, όπου θα απολαύσουμε την θέα σε όλη την πόλη & στο στολίδι της το κοινοβούλιο που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, την θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας καθώς και τον λόφο του Γκέλερτ με την εκπληκτική θέα από την Citadella. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο & τακτοποίηση. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ την κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω πίνοντας σαμπάνια τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

ΗΜΕΡΑ 2η : Βουδαπέστη- Ημέρα ελεύθερη
Μετά το πρωινό μπορείτε να επισκεφθείτε ορισμένα από τα πλούσια και ενδιαφέροντα μουσεία της πόλης όπως το Μουσείων Καλών Τεχνών, το Εθνικό Μουσείο ή την Εθνική Πινακοθήκη. Μια ακόμη επιλογή αποτελούν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης Arena, Vesten city center και Mammut όπου μπορείτε να βρείτε επώνυμα μαγαζιά από όλη την Ευρώπη. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε είτε τον ζωολογικό κήπο της Βουδαπέστης είτε κάποιο από τα φημισμένα spa της πόλης. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια παράσταση παγκοσμίου φήμης στην Όπερα της Βουδαπέστης που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

ΗΜΕΡΑ 3η : Βουδαπέστη- Ημέρα ελεύθερη (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά)
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Μόλις 15 χιλιόμετρα από την Βουδαπέστη θα συναντήσουμε το γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και την υπέροχη θέα όπου θα γευματίσετε σε γραφικό εστιατόριο δίπλα στις όχθες του Δούναβη. Ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας στην πόλη Έστεργκομ, πρώτη πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, όπου θα επισκεφθούμε τον θαυμάσιο Μητροπολιτικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου, τον μεγαλύτερο της χώρας & θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε για λίγο & στην Σλοβακία. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε παραδοσιακό εστιατόριο υπό τους ήχους των τσιγγάνικων βιολιών και να γευτείτε τοπικά εδέσματα καθώς και το φημισμένο κρασί «αίμα του Ταύρου».

ΗΜΕΡΑ 4η : Βουδαπέστη- Πτήση επιστροφής
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.
Περίοδος Ημέρες Ξενοδοχείο Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο Γεύματα
Κάθε Παρασκευή
Ιανουάριος - Φεβρουάριος
44* Buda Mercure315€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή
Ιανουάριος - Φεβρουάριος
44*sup Mercure Korona345€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή
Ιανουάριος - Φεβρουάριος
45* Marriott390€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή
Μάρτιος (εκτός 25ης Μαρτίου)
44* Buda Mercure375€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή
Μάρτιος (εκτός 25ης Μαρτίου)
44*sup Mercure Korona405€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή
Μάρτιος (εκτός 25ης Μαρτίου)
45* Marriott450€Πρωινό
  • Αεροπορικό εισιτήριο με ενδιάμεσο σταθμό & μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης & διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό μπουφέ & ξενάγηση πόλης με Έλληνα ξεναγό & Δώρο βραδινή κρουαζιέρα με σαμπάνια & Δωρεάν είσοδος στο casino Las Vegas & πλήρες φάκελο ταξιδιού.  
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (175€), Είσοδοι, Φιλοδωρήματα, Αχθοφορικά, Γεύματα, Ποτά, Είσοδοι και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Επιβάρυνση για την αναχώρηση της 25ης Μαρτίου 60 € κατ άτομο.
οι πτήσεις ειναι με την LUFTHANSA

Παρόμοια πακέτα

Toolbox