Περιλαμβάνει Αεροπορικά Ξενοδοχείο
Αναχωρήσεις: , Προορισμός: Ρώμη (Ιταλία)
Από: 305 euro , Κωδικός: VD0444

Ρώμη 3 & 4 ημέρες Κάθε Παρασκευή Ιανουάριος - Μάρτιος (εκτός 25ης Μαρτίου)

Rome-main_th210_131 ΗΜΕΡΑ 1η: AΦΙΞΗ-ΡΩΜΗ:
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στην διάθεσή σας  για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 25€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

ΗΜΕΡΑ 2η: ΡΩΜΗ (ξενάγηση πόλης-Βατικανό):
Πρωινή ξενάγηση στη Ρώμη όπου θα μεταφερθούμε στο κέντρο της πόλης, παίρνοντας μια πρώτη γεύση της πόλης-μουσείο από τα τείχη του Μάρκου Αυρήλιου που θα δούμε στην διαδρομή μας. Θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. H ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού είναι προαιρετική και πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τον ξεναγό μας..                     

ΗΜΕΡΑ 3η ΡΩΜΗ (Προαιρετικό  Φλωρεντία – Castel Romano – Κατακόμβες / Τίβολι)
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη     Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής  85€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), η πόλη που     είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση. Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το     Castel Romano Outlet  Designer (25€)    που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100     επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και  Κυριακές ανοικτά.
Ακόμη μία προαιρετική εκδρομή είναι στις κατακόμβες της Αγίου Καλλίστου, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, την κρύπτη της Αγίας Καικιλίας και τους τάφους των πρώτων χριστιανών και θα συνεχίσουμε στο Τίβολι     (κόστος συμμετοχής 30€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

ΗΜΕΡΑ 4η: ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ:
Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
Περίοδος Ημέρες Ξενοδοχείο Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο
(ΙΑΝ - ΦΕΒ)
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο
(ΜΑΡΤΙΟΣ)
Γεύματα
Κάθε Παρασκευή 34* Villa Grazioli305€350€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή34* Ludovisi Palace345€395€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή34* Empire Palace380€435€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή34*sup Rose Garden / Berg Luxury420€475€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή44* Villa Grazioli320€375€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή44* Genova370€425€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή44* Ludovisi Palace395€445€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή44* Empire Palace425€475€Πρωινό
Κάθε Παρασκευή44*sup Rose Garden / Berg Luxury495€545€Πρωινό
  • Αεροπορικό εισιτήριο & μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο της Ρώμης & διαμονή σε επιλεγμένα ξεν/χεία με πρωινό μπουφέ & ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη με Έλληνα ξεναγό & πλήρες φάκελο ταξιδιού.  
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (130€), Είσοδοι, Φιλοδωρήματα, Αχθοφορικά, Γεύματα, Ποτά, ό Φόρος Ρώμης 3 € την ημέρα κατ' άτομο και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 60 € ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ.

Παρόμοια πακέτα

Toolbox